Jubileumsläger på Isaberg Mountain Resort, 23-27 juni 2024


Varmt välkomna till sommarens stora TSC Jubileumsläger


Vi bor i campingstugor med litet kök, braskamin och två sovrum + bäddbar soffa. Vi får lunch och middag i restaurangen men frukost och kvällsmat sköter man själv i stugorna. Blir det för tufft att äta nere i stora restaurangen så kan man välja att hämta matlådor och ta med sig upp till sin stuga för att äta lunch och middag i lugn och ro.

Precis som tidigare år gäller det att alla som har assistans i sin vardag tar med sig sin assistent till lägret och betalar deltagaravgift för den/de personerna. De familjer som INTE har egen assistent får hjälp av föreningen med att hitta en passande person som kan jobba som assistent åt deras medföljande barn med TSC.

Det är svårt att hitta passande personer för dessa uppdrag och det är viktigt att familjen själva är engagerade och aktiva i sökandet av en passande person som deras barn kan tänkas trivas med. Några familjer som redan har assistans till sitt barn kanske kan ta med sig fler assistenter och ”låna ut” till föreningen för att täcka behoven. De assistenter och fritidsledare som anställs av föreningen kommer att jobba under dagarna då barnen har sina aktiviteter och då vi föräldrar har egna saker för oss.

Syskonen delas in i olika åldersgrupper och har ni syskon med er som har egna svårigheter och behöver extra stöd så behöver vi samarbeta kring detta för att hitta de bästa lösningarna för att barnet skall kunna delta utefter sina egna förutsättningar.

Vi har abonnerat hela Isabergs stugby och inga andra gäster kommer att bo på området under vårt läger. Däremot är det viktigt att veta om att dagbesökare som kommer för att ex cykla, gå höghöjdsbana eller åka i rodelbanan fortsatt kan förekomma på området.

Se till att ni säkrar er plats på detta unika läger genom att anmäla er familj på:
https://tsc-sverige.se/jubileumslager-isaberg2024/

Kostnader för lägret är följande:
Vuxna: 2500 kr.
Ungdomar 13-18 år: 2000 kr.
Barn 3-12 år: 1500 kr.
Barn under 3 år: Gratis

Glöm inte att tipsa varann om fonder som man kan söka för att få hjälp med kostnaden för lägret för just er familj!
Samtliga stugor fördelas efter behov, familjestorlek osv.
Om lägret skulle bli fullbokat så är det turordning på anmälningarna som styr vilka som får plats.

Sista anmälningsdag är 30 april 2024
Sista betalningsdag 30 maj 2024

I takt med att mer sökta fondmedel kommer in så kan deltagaravgifterna komma att sänkas för att kunna ge er ett så bra pris som möjligt. Så betala ingenting i förskott utan invänta sista betaldag för att kunna ta del av eventuella nytillkomna rabatter.

Välkommen med er anmälan!