Familjeläger Sommaren 2013


sista kvällen

På mångas begäran har vi beslutat att genomföra ännu ett familjeläger även i sommar. Lägret kommer att vara på Furuboda 17 – 21 juli -13.
Max 100 deltagare så vill ni vara säkra på att få en plats så maila er anmälan, redan nu, till Annika Hallberg Juhlin på: annika@portalen.se

Kostnader för lägret är:
Vuxna: 1500 kr.
Barn 5-18 år: 800 kr.
Barn under 5 år: Gratis

Upplägget är detsamma som tidigare år dvs. de som har assistent till sina barn tar med sig assistansersättningen, eller ännu hellre sin egen assistent. Övriga barn & ungdomar med TSC får en egen assistent på föreningens bekostnad.

TSC föreningen på familjeläger 2012

Till skillnad från tidigare år kommer vi att försöka planera in mer fri tid – tid som vi vuxna kan umgås med varandra, utbyta erfarenheter, ta en promenad till havet eller ”bara vara” och njuta av den härliga omgivningen.

Barnen kommer att program som tidigare, där syskonen har en grupp och barnen och de unga med TSC har en egen grupp. Vi kommer också att försöka arrangera en LAN-grupp där man skall kunna delta med sin egen dator och sitt spelintresse och spela tillsammans med likasinnade. Här tänker vi att personer både med och utan diagnos kan delta och istället låta intresset för dataspel vara det som knyter dem samman. En ”storebror” i föreningen kommer att fungera som spindeln i nätet i denna grupp.
Vill man delta i denna ”spel-grupp” är det bra att man gör ett tillägg i sin anmälan om detta  så att vi vet hur stort intresset är.

Sista dagen att anmäla sig till lägret är 15 april.
Sista dag att betala deltagaravgiften är 30 juni.

Mer information om lägret, aktiviteter och praktiska detaljer kommer att ske via mail till alla som anmält sig till lägret.