Vinterläger i Sälen 11 – 15 mars 2018


Välkomna att anmäla er till TSC-läger i Sälen, med OS tema!

Vinterlägret i Hundfjället 11-15 mars 2018

Föreningen har bokat upp ett antal lägenheter i Hundfjällscentret i Sälen. Anläggningen ligger precis i backen och förutom skidbackar finns pulkabacke, skidskola, lekpark, längdåkningsspår, is-kart, scooteråkning, hundspann, bad, spelhall och mycket annat mysigt.

Vi gör som vi brukar göra på våra läger;
Alla äter lunch och middag i restaurangen, deltar på de aktiviteter man vill, fixar med frukost och kvällsfika själva.

Vi kommer att ha en helt egen konferensavdelning, i samma hus som boendet, där vi kan ha både föreläsningar och barngrupper om vi vill.

En buss kommer att gå från Göteborg – Sälen och finnas tillhands för oss däruppe under veckan. De familjer som eventuellt inte vill köra själva till Sälen själva, kan välja att ta tåget till Göteborg och vår egen buss därifrån. Först till kvarn gäller på platserna i bussen.

Kostnaden är samma som på våra sommarläger d.v.s.;
* Vuxna 1500:-
* Ungdomar 13-18 år 1000:-
* Barn 3-12 år 800:-
Vi bor i 4 nätter, precis som på sommarlägret på Isaberg, med möjlighet att köpa till resten av veckan, på egen bekostnad.
Den STORA SKILLNADEN med Sälen (jämfört med Isaberg) är att vi INTE har möjlighet att anlita assistenter till vår TSC-grupp, utan detta behöver varje familj arrangera själva. Möjlighet för assistenterna att åka med i bussen finns.

SISTA ANMÄLNINGSDAG 6 NOVEMBER 2017
Anmälan till annika@tsc-sverige.se

Spara

Spara

Spara