Vinterläger i Hundfjället 8-12 mars 2020…

Välkomna att anmäla er till TSC Vinterläger Föreningen har bokat upp ett antal lägenheter i Hundfjällscentret i Sälen. Anläggningen ligger precis i backen och förutom skidbackar finns pulkabacke, skidskola, lekpark, längdåkningsspår, is-kart, skoteråkning, hundspann, bad, spelhall och mycket annat mysigt.

Vi gör som vi brukar göra på våra läger; Alla äter lunch och middag i restaurangen, deltar på de aktiviteter man vill, fixar med frukost och kvällsfika själva.

Kostnaden för att delta på vårt vinterläger; Vuxna 1500:- / Ungdomar 13-18 år 1000:- / Barn 3-12 år 800:-
Vi bor 4 nätter, precis som på sommarlägren med möjlighet att köpa till resten av veckan, men då på egen bekostnad. Anmäl er direkt via länk på bit.ly/hundfjallet2020

Den STORA SKILLNADEN med Sälen är att vi INTE har möjlighet att anlita assistenter och fritidsledare på plats, utan det behöver varje familj arrangera själva. Får ni tag i en assistent åt ert TSC barn så hjälper föreningen till med anställning och ersättning till den personen.
Skulle vi, mot förmodan, inte bli beviljade några bidrag för vinterlägret 2020 så kan aktiviteten komma att ställas in alt. att varje anmäld familj bär sin egen kostnad (Lägenheterna kostar mellan 4000-8000:- beroende på storlek) SISTA ANMÄLNINGSDAG 10 JANUARI 2020