Årsmöteshelgen i Linköping, 24-26 april 2020 – InställtInternationell TSC gäst är den fantastiske Darcy Krueger som kommer att föreläsa under parollen:
”TSC – Våga ändra kursen mot framtiden”

VIKTIGT MEDDELANDE

Med anledning av det rådande läget i Sverige och i världen gällande  Coronaviruset Covid-19 har TSC Sveriges Styrelse tagit beslutet att ställa in Årsmöteshelgen  i Linköping den 24-26 april 2020. Vi måste alla vara med och bidra i arbetet för att begränsa smittan och att undvika att sammanföra folk i onödan just nu. Vi lever alla med en nära anhörig med TSC, där många även klassas som högriskpatienter, vilket gör det extra lätt för oss att förstå.

Vi tittar på olika digitala lösningar och har även kommunikation med vår tänkte föreläsare Dr. Darcy Krueger kring föreläsningsdelen.

Det enda vi med säkerhet kan säga just nu är att Årsmöte kommer att hållas via länk Söndagen den 26 april och att alla ni som är anmälda till Årsmöteshelgen via formuläret på hemsidan, kommer att få en inbjudan till ett virtuellt Årsmöte istället.

TSC Sveriges Styrelse

 

Fredag
Helgen startar med en läkardag på fredagen dit ni alla måste hjälpa oss att bjuda in era behandlande doktorer. För oss medlemmar startar helgen med en härlig middag på fredagskvällen tillsammans med Darcy och stora delar av vårt Nationella Multidisciplinära TSC expertteamet.

Lördag

Lördagen ägnas åt föreläsningar, god mat, viktiga samtal och härlig samvaro.

Söndag

Söndagen är, som vanligt, vigd åt årsmöte och avslutande lunch. Helgen äger rum på Elite Stora Hotellet Linköping
Priser för hela helgen är 1500: – per person. Pris för att delta som dagåhörare på lördagens föreläsning 500: –

Anmälan till Årsmöteshelgen görs via länk: bit.ly/linkoping2020

SISTA ANMÄLNINGSDAG 25 MARS 2020