Välkomna på Sommarläger i Nyköping, 3–7 juli 2023


Vi har precis som 2022 bokat hela Blommenhof Hotell för bara oss familjer i TSC Sverige! Inga andra gäster på hotellet utan vi har hotellets alla ytor helt för oss själva, både inne och ute. Vi bor i 2–5 personers rum i en stor och charmig hotellbyggnad centralt belägen i vackra Nyköping.

Anmälningsformulär hittar du längst ner på sidan!

Nytt för i år är att det finns en särskild del i er anmälan som handlar om idéer o tankar kring nya aktiviteter och vad du känner själv att du gärna är med och bidrar med. Skulle det, mot förmodan ändå inte gå att genomföra lägret så är det inga problem att avboka sitt deltagande. Vi tar inga risker och går inte emot några rekommendationer utan följer utvecklingen och anpassar oss efter hur läget ser ut till sommaren.

Nytt för i år är att hotellets varma källa utomhus äntligen är klar.

När ni anmält er till lägret så kommer ni att få ett mail ifrån Michelle där ni får göra en deltagarregistrering med kompletterande information där även möjlighet finns att komma med önskemål och idéer.

Precis som förra året så kommer det inte att arrangeras några specifika föreläsningar utan det finns istället en konferenslokal där föräldrar kan samlas, där det är fritt att boka in sig om man vill ha exempelvis diskussionsgrupper, yoga eller något annat spännande.

Priser;
Vuxna 1 500 kr, Ungdomar 1 000 kr (13-18 år) Barn 800 kr (3-12 år)

Betalning sker till:
Swish 123 545 76 50, alternativt via bankgiro 5796-3647
Vänligen märk betalningen Blommenhof “och ert efternamn”

Vi önskar ha er betalning registrerad senast 31:e maj 2023, för att kunna säkra er plats:

Om ni ej fått ett mail från eventansvarig Michelle inom 1 vecka så vänligen kontakta henne på michelle.ljungquist@gmail.com för att försäkra er om att er anmälan gått igenom.

På dessa sidor finner ni lite inspiration och tips på saker att göra i Nyköping under veckan.

https://www.blommenhof.se/
www.nykopingsguiden.se
https://sormlandsmuseum.se/
www.sormlandsleden.se
https://nykopingsguiden.se/nykopings-arenor/