Inbjudan till familjeläger på Blommenhof, Nyköping…


Välkomna till Blommenhof i Nyköping 4–8 juli 2022!

Vi har precis som 2021 bokat hela Blommenhof Hotell för bara oss familjer i TSC Sverige! Inga andra gäster på hotellet utan vi har hotellets alla ytor helt för oss själva, både inne och ute. Vi bor i 2–5 personers rum i en stor och charmig hotellbyggnad centralt belägen i Nyköping.

Anmälningsformulär längst ner på denna sida

Nytt för i år är att det finns en särskild del i er anmälan som handlar om idéer o tankar kring nya aktiviteter och vad du känner själv att du gärna är med o bidrar med. Skulle det, mot förmodan ändå inte gå att genomföra lägret så är det inga problem att avboka sitt deltagande. Vi tar inga risker och går inte emot några rekommendationer utan följer utvecklingen och anpassar oss efter hur läget ser ut till sommaren.

Nu håller vi tummarna för att läget i världen tillåter oss att ses och skapa minnen för livet.
Då uppslutningen var låg på föräldraaktiviteterna föregående år så har vi beslutat att inte arrangera några specifika föreläsningar utan ser istället till att det finns en konferenslokal att samlas i där det är fritt att boka in sig om man vill ha exempelvis diskussionsgrupper, yoga eller något annat spännande.

Priser;

Vuxna 1 500 kr, Ungdomar 1 000 kr (13-18 år) Barn 800 kr (3-12 år)
På dessa sidor finner ni lite inspiration och tips på saker att göra i Nyköping under veckan.

Blommenhof    Nyköpingsguiden

Sörmlands Museum    Sörmlandsleden