Välkommen på Familjeläger med TSC Sverige 8 – 12 juli 2015


Välkomna till Isaberg Mountain Resort i Småland för ännu ett sommaräventyr!

Familjeläger Isaberg 2015Precis som förra året bor vi i campingstugor och äter lunch och middag i Restaurangen på Isaberg. Frukost och kvällsfika ordnar man själv i stugan. En nyhet för i år är att vi även erbjuder campingplatser för dem som är på resande fot och skall vidare efter Isabergs-lägret. Då bor man, mot en reducerad deltagaravgift, i egen husvagn eller husbil på campingen istället men deltar förstås f.ö. i måltider, program och aktiviteter.
En annan nyhet är att man kan ”köpa till” en större stuga för eget bruk, exempelvis om man vill sova bättre i sköna dubbelsängar istället för våningssängar eller bara få lite extra utrymme. Standardfördelningen av stugorna styrs annars helt av antalet personer i familjen.

Precis som tidigare år gäller det att alla som har assistans i sin vardag tar med sig sin egen assistent till lägret. Deltagaravgiften för assistenten brukar man kunna få tillbaka genom sitt assistansbolag. De familjer som INTE har assistans beviljad får en assistent till sitt förfogande som föreningen bekostar. Denna assistent kommer att jobba under dagarna då barnen är ute på sina aktiviteter. Syskonen delas in i olika åldersgrupper och kommer att ha egna fritidsledare.

Anmäl dig och din familj till; annika@tsc-sverige.se

Kostnader för lägret är:
Vuxna: 1500 kr.
Ungdomar 13 -18 år: 1000 kr.
Barn 3 – 12 år: 800 kr.
Barn under 3 år: Gratis
Deltagande med egen husvagn/husbil 500 kr. / person
Tilläggsavgift för större stuga: 1400 kr.

Sista anmälningsdag är 15 april -15