Kunskapsteamet


Kunskapsteamet 2015

Välkomna till TSC Sveriges ”Kunskapsteam”
I föreningen finns de människor med olika kompetenser och erfarenhet av att hitta vägar genom olika problemområden i stödet till personer med TSC. Vi menar att de allra flesta av våra medlemmar någon gång känt sig villrådig och kanske förtvivlad över att inte veta hur en situation kan lösas. Ofta handlar det om medicinska frågor, men de frågorna lämnar vi i det här forumet. Vi vill i det här forumet samla på frågor och svar kring det vi kallar ”livsfrågor”. Med livsfrågor menar vi exempelvis boendefrågor, frågor kring daglig verksamhet, skolfrågor, personlig assistans, juridiska frågor, pedagogiska frågor och mycket mer. I vårt gemensamma nätverk finns personer som kommer hjälpa till med frågor och svar utifrån olika kompetensområden.

Tillsammans kommer vi kunna täcka de flesta områden vi kan tänka oss. Om vi inte har svaren kommer vi göra allt för att hitta svar utanför föreningen. De frågor vi publicerar ska vara besvarade av personer med kompetens för att svara på frågan.

Vi Kommer publicera de frågor och svar vi hanterar, på hemsidan. Det kan hända att vi formulerar det vi publicerar generellt för att undvik att det går att spåra till någon enskild. I de fall vi vill ge ett mer individuellt svar på en fråga, eller att frågeställaren önskar det, kommer vi ta kontakt direkt med frågeställaren.

Välkommen med era frågor. Era frågor är en förutsättning för att vi ska bli en tillgång och stöd för varandra i föreningen. Vi kanske inte kan svara på alla era frågor men vi ska göra allt för att lyckas. Till sist, ”Inga frågor är dumma, de behöver bara svar”

Skicka dina frågor till oss på fraga.kunskapsteamet@tsc-sverige.se  så förmedlar vi din fråga till den som bäst kan svara på den.
[qafp]