Community Research Education Afternoon…


Community Research Education Afternoon är en chans för alla i TSC-världen att lära sig mer om den senaste forskningen om diagnosen. Konferensen hålls den 17-19 juni och längre ner på sidan finns en länk där du kan deltaga på en s.k. ”Summary” där det viktigaste under de 3 dagarna summeras. Så klart digitalt och att ett deltagande  på ”summary” kostar cirka 100 kronor att deltaga på.

Om evenemanget
Tuberous Sclerosis Association (TSA) är stolt värd för nästa TSC International Research Conference. Som en del av detta bjuder vi varmt in TSC-communityn att delta i evenemangets virtuella eftermiddag för forskningsutbildning.

Community Research Education Afternoon är en möjlighet för alla att lära sig om de senaste genombrotten och resultaten i TSC-forskning från världsledande akademiker och kliniker. Halvdagsevenemanget kommer att fokusera på presentationer av forskare, som kommer att diskutera sitt arbete och vad det kan betyda för ”TSC-samhället”.

Observera att detta evenemang inte är en nätverksmöjlighet utan riktar sig till dem inom TSC-världen som har intresse av att lära sig mer om forskningen inom TSC.

Den här sidan är endast för att boka biljetter till Community Research Education Afternoon

Klicka på denna länk för att boka din plats!