Bli medlem i TSC-föreningenTillsammans blir vardagen lite lättare – TSC Sverige

TSC Sverige är en fristående intresseförening som endast drivs av medlemsavgifter, donationer och fondmedel. Vi har både personer med TSC, föräldrar, släktingar och andra närstående samt andra föreningar bland våra medlemmar.
Som medlem i TSC Sverige kommer du aktivt att stödja forskningen kring sjukdomen och du blir också inbjuden till föreläsningar i TSC Sveriges regi. Lägerverksamhet och medlemsmöten är andra tillfällen då vi medlemmar får chans att mötas. Medlemsavgiften är endast 350 kr/år och hela familjen blir medlemmar på en och samma årsavgift.
Bli medlem redan i dag! Fyll i formuläret nedan och uppge gärna namnen på alla familjemedlemmar. Om du vill vara snäll och berätta vem av er som har TSC och vilket födelseår den personen har, vore vi tacksamma. Detta är för att vi skall kunna få en bra överblick över åldersfördelningen bland våra medlemmar med TSC och kunna arbeta fram passande aktiviteter och sammankomster. (Vi behandlar självklart alla personuppgifter varsamt och följer GDPR. Läs mer om TSC Sveriges integritetspolicy här.
Fyll i formuläret så är din medlemsansökan avklarad!
=