Familjeläger på Isaberg 2016


Varmt välkomna på familjeläger på Isaberg 6–10 juli

Precis som förra året bor vi i campingstugor och äter lunch och middag i Restaurangen på Isaberg. Frukost och kvällsfika ordnar man själv i sin egen stuga. Vill man ”lyxa till” lite så kan man ju självklart köpa till sin frukostbuffé i restaurangen.

Även i år kommer man kunna ”köpa till” en större stuga för eget bruk, exempelvis om man vill sova bättre i sköna dubbelsängar istället för våningssäng eller bara få lite extra utrymme.

Standardfördelningen av stugorna styrs annars helt av antalet personer i familjen samt behovet av handikappanpassningar.

Isaberg 2016 | TSC SverigePrecis som tidigare år gäller det att alla som har assistans i sin vardag tar med sig sin egen assistent till lägret. Deltagaravgiften för assistenten brukar man kunna få tillbaka genom sitt assistansbolag. De familjer som INTE har assistans beviljad får en assistent till sitt förfogande som föreningen bekostar. Denna assistent kommer att jobba under dagarna då barnen är ute på sina aktiviteter. Syskonen delas in i olika åldersgrupper och kommer att ha egna fritidsledare.

Anmäl dig och din familj till; annika@tsc-sverige.se

Kostnader för familjelägret 2016 är följande;
Vuxna: 1500 kr/per person
Ungdomar 13 -18 år: 1000 kr/per person
Barn 3 – 12 år: 800 kr/per person
Barn under 3 år: Gratis

Tilläggsavgift för större stuga: 1400 kr.

Sista anmälningsdag 15 april 2016
Sista betalningsdag 30 juni 2016