TSC-fonden


ATT SKÄNKA SAMT ATT SÖKA PENGAR
Fonden har till ändamål att ur sin avkastning lämna bidrag till forskning och annan verksamhet som främjar de syften som företrädes av TSC Sverige.

Stöd fonden för forskning och utbildning om Tuberös Skleros Complex,
Bankgiro 5072-8914

VI TACKAR VÅRA BIDRAGSGIVARE; BÅDE PRIVATPERSONER SAMT FÖRETAG OCH ORGANISATIONER SAMT UPPMUNTRAR FORSKARE OCH ANDRA VERKSAMMA INOM OMRÅDET TSC ATT SÖKA PENGAR FÖR FORTSATT FRAMGÅNGSRIKT UTVECKLINGSARBETE KRING SJUKDOMEN

För Bidragsgivare
Nedan finns ett formulär som du privat, eller i egenskap av företagare kan fylla i. Fyll i formuläret och skicka det till oss. Därefter kommer en faktura på det önskade beloppet till den adress som du uppgivit. Man kan välja att vara anonym och kommer då INTE att bli omnämnd med namn i våra TACK-texter. Har du inget behov av en faktura kan du enkelt sätta in pengar direkt på vårt Bankgiro och märka insättningen med bidragsgivare.

* Obligatoriskt fält

För sökande ur Fonden
För att ansöka om medel ur TSC-fonden ber vi dig att du fyller i denna blankett där du kommer att få berätta om ändamål och tankar kring ditt arbete och lämna specificerade uppgifter på vad pengarna skall användas till.